22.7 C
Pristina
Saturday, May 25, 2024

Buy now

spot_img

Komuna e Prishtinës organizon dëgjime publike buxhetore

Diskutimet publike buxhetore mbahen me qëllim të marrjes së sugjerimeve të qytetarëve për buxhetin e vitit të ardhshëm dhe Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve.
Komuna e Prishtinës në bazë të udhëzimeve të përcaktuara në qarkoren buxhetore 2017/02 e nxjerrë për komunat nga Ministria e Financave e Republikës së Kosovës dhe Ligjit për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësive (LMFPP) organizon seanca dëgjimore për secilin program buxhetor me qëllim të shqyrtimit të buxheteve të propozuara.
Orari i dëgjimeve publike buxhetore:
diskutimetbuxhetore.png
PrishtinaPress.eu/

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img