9.7 C
Pristina
Monday, April 22, 2024

Buy now

spot_img

Vendet që nuk do të kenë rrymë ditëve të ardhshme

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Këto vende do të mbeten pa rrymë:

Prishtinë

Më 20.01.2017 në NS 35/10kV Besia do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Luzhan (Kodi:10013011) prej orës 08:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Lupçi i Ulët, Vranidolli, Prugovci te Halili, Bugurdoll Fabrika e fishekzjarreve, Nsht. “Bio llet”.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i ormanit, vendosja e ndërprerësit dhe ndërrimi i kabllove.

2.

Më 20.01.2017 në NS 35/10kV Drenasi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Gllobari ( Kodi: 16021008) preje orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Gllobar te shkollva, Tërrsteniku, Gurthyesi Kalisi, Vërbovci, TS Ipko dhe TS Vala.

Arsyeja e shkyçjes: promontimi shtyllave.

3.

Më 20.01.2017 në NS 35/10kV Drenasi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drenasi 1 ( Kodi:16021001) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Qyteti Drenasi.

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e ormanit elektrik 0.4 kV.

Prizren

1.

Më 20.01.2017 në NS 110/35/10 kV Prizreni I do të shkyçet

· Dalja 10KV Betonjera ( Kodi: 30000004), prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Brigada 125, Leka i Madh, Fehim Ibrahimi, Kolonel AhmetKrasniqi, 11Marsi, Rexhep Kukaj, Salih Qeku, Gazmend Zajmi, Rifat Ukimeri, Rambuje, Joni, Gjeravica, Mbreti Piro, Bajo Topulli, Destan Billusha, Sahat Kulla, Ejup Statovci, Shote Galica, Zahir Pajaziti, Edit Durham 55/1, Beteja Pashtrikut, Beteja Llapushnikut, Saraq137t, Shaip Spahiu, Remzi Ademi, Turgut Ozal, Tirana, De Rada, Wesly Clark, Marie Shllaku, Ali Hadri, Faik Konica, Ohri, 1 Maji”Remont Servisi”, Komuna Parisit, Kleqkes, Nuridin Zenuni, Lagjja Ortakoll Banesa, Tabakëve.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllave dhe bartja rrjetit në shtylla të reja të TM.

Pejë

1.

Më 20.01.2017 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i bazave dhe të siguresve të tensionit të lartë, shkarkuesve katodik në trafostacion.

Gjilan

1.

Më 20.01.2017 në NS 35/10 kV Gjilani 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dalja e 5-it ( Kodi : 61060005) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Adem Jashari, rr.Bulevardi i Pavarësisë, rr. e Gjinollëve, rr. Malishevës, rr.Isa Kastrati, rr.Mehmet Akif Ersoy.

Arsyeja e shkyçjes: kyçja e trafostacionit të ri- punime nga firma ErPower.

1.

Më 20.01.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Industriali( Kodi: 61065005) nga ora 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i 3 shtyllave të tensionittë mesëm dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Më 20.01.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Runiku ( Kodi: 74000005) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Runiku, Qubreli, Qitaku, Banja, Surigana, Pemishtja, Lesina, Radisheva, një pjesë e Klinës dhe Vitaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV.

Gjakovë

1.

Më 20.01.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

· Dalja 10kV Beci( Kodi: 80080010) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Beci, Lugbunari, Trakaniqi, Novosellë e Ulët dhe Osek Pasha.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i ndarësit me baza në TS – Beci, TS1- Osek Pashë, revizionimi I ormanit TU (ndërrimi i nërprerësve, bazamenteve të siguresave të TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapësirës jashtë dhe mbreda TS-it.

2.

Më 20.01.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Pataqani ( Kodi :82000001) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pataqani i Ulët, Pataqani i Naltë, Sapniqi, Vrajaka, Bratotini, Nashpalla, Drenici, Senoci, Zatriqi dhe Pastasella.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi I tensionit të mesëm në trafoshtyllat TS-Drenoci 1, TS-Drenoci 3 dhe TS-Senoci 1, verifikimi i vajit dhe shtimi I vajit në TS Pataqani i Epërm I dhe II, si dhe pastrimi ormanit të brendëshem në TU.

Ferizaj

1.

Më 20.01.2017 në NS 35/10kV Ferizaj 3 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Jezerci ( Kodi :40042003) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ndarësit linjor dhe i shtylave të tension të mesëm dhe izolatorëve.

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img