31.1 C
Pristina
Sunday, June 23, 2024

Buy now

spot_img

Posta do të mundësoj pagesën e kësteve të kredisë në Zyra Postare

Posta e Kosovës dhe Institucioni Mikrofinanciar “Start” do të nënshkruajnë një Marrëveshje për ofrimin e një shërbimi të veçantë – pagesën e kësteve të kredisë në Zyra Postare.
Marrëveshja do të nënshkruhet nga udhëheqësit e dy institucioneve, sot të ndërtesa e Postës së Kosovës në Prishtinë.

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img