31.1 C
Pristina
Sunday, June 23, 2024

Buy now

spot_img

Përmbyllet projekti për përmirësimin e përafrimit të ligjeve

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë organizon përmbyllën e projektit të binjakëzimit ‘Përmirësimi i përafrimit të ligjeve dhe koherenca e Kornizës Ligjore’.
Qëllimi i projektit ishte fuqizimi i sistemit ligjor të Kosovës duke e përkrahur procesin e harmonizimit me legjislacionin e BE-së në njërën anë dhe konsolidimin e rendit juridik në anën tjetër.
Në kornizën e projektit janë konsoliduar katër ligjet themelore të gjyqësorit. Në këtë ngjarje do të shpërndahet broshura me versionet e konsoliduara të ligjeve.

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img