29 C
Pristina
Sunday, July 21, 2024

Buy now

spot_img

Më 12, 13 dhe 14 nëntor në Prishtinë bëhet shërimi bashkëkohor i venave të zgjeruara

Institucioni i parë i cili merret me qasjen e plotë ndaj venave të sëmura është Qendra Diagnostike Terapeutike “Anaderm”, Prishtinë.
Më datat 12, 13 dhe 14 nëntor , Anaderm ofron trajtimin/eliminimin e venave me laser nga doktorë të huaj.
Ekspertët e saj ofrojnë metodat më bashkëkohore të diagnostikimit dhe të shërimit, të cilat fare nuk shkaktojnë dhembje, ndërkaq janë maksimalisht të efektshme.
Ju mundojnë këmbët e lodhura, të ënjtura, dhembjet, ngërçet në gjumë, të kruarit, djegiet, keni vena të imta të degëzuara në këmbë, të ashtuquajtura kapilare, vena varikoze? Nuk ju ndodh vetëm juve. 40% e femrave dhe 20% e meshkujve vuajnë nga venat e zgjeruara.

Venat e zgjeruara prishin pamjen estetike, mirëpo mund t’ju shkaktojnë edhe dhembje, ngërçe në gjumë, ndjenjën e peshës në këmbë, por edhe komplikime serioze, siç janë krijimi i plagëve të hapura në këmbë, trombozat, emboli të rrezikshme të mushkërive…
Intervenimi bëhet kur masat preventive – barnat dhe format e tjera të terapisë – nuk japin rezultate, ndërkaq ekzistojnë simptoma që mund të pasojnë komplikime.

Operacioni me laser i venave është operacion minimal invaziv, i cili bëhet me anestezion lokal. Nuk ka prerje siç janë ato klasike, nuk ka anestezion të përgjithshëm, nuk ka vraga.
Kështu ndërpritet zhvillimi i sëmundjes dhe pengohet mundësia e shfaqjes së komplikimeve, të cilat mund të jenë fatale.

Kontaktoni në:
+377 (0)44 300 298;
+381 38 227 552
https://www.facebook.com/qdtianaderm?rf=282431295126143
Artikull i sponsorizuar

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img