21.5 C
Pristina
Sunday, May 19, 2024

Buy now

spot_img

Kuvendi miraton projektligjin për rregullat e komunikacionit rrugor

Kuvendi miratoi në parim projektligjin për performancën energjetike në ndërtesa, projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijës, projektligjin për Kundërvajtje, projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për aftësimin, riaftësimin profesional dhe punësimin e personave me aftësi të kufizuara, projektligjin për rregullat e komunikacionit rrugor.
Po ashtu, është miratuar edhe raportit vjetor i Qeverisë së Republikës së Kosovës për funksionimin e Sistemit të Kontrollit të Brendshëm të Financave Publike në Sektorin Publik të Kosovës për vitin 2015, raportit të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2015, si dhe raporti i Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për mbrojtje nga dhuna në familje.

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img