9.7 C
Pristina
Monday, April 22, 2024

Buy now

spot_img

Ja në cilat vende nuk do të ketë rrymë nesër

KEDS njofton se në disa vende në Kosovë nuk do të ketë nergji elektrike.
Njoftimi i KEDS-it:
Më  03.12.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:
·        TS10/0.4 kV Blinda te Albi Bradh(13000001001) e cila furnizohet nga  Dalja 10 kV J5 Bardhosh (13000001)  prej orës  11:00 deri në ora  15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e fshatit Bardhosh.
Arsyeja e shkyçjes: Punime në Projektin MMO-2014 Blinda te Albi, Bardhosh.
2.
Më 05.12.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:
·        Dalja 10 kV  Ballovci (14000008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.
Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e ndarësit 10 kV në NS 10/0.4 kV Surkish-1.
3.
Më  03.12.2016 dhe 05.12.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:
·        Dalja 10kV Hajvalia (10014002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Hajvalia.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara – Promontim i shtyllave dhe demolim.
4.
Më datë  05.12.2016  në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:
·        Dalja 10 kV Drenasi 2 ( 16021002)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feronikelit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara – Ndërrim i ndërprerësit 1250 A.
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
5.
Më  04.12.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet Kthina 10 kV e Transformatorit T-2. Prej orës 06:00 deri në ora 12:00
Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana, Qyteti, Polonica, lagjja Hoxheviq, Ballovci, Llapashtica, Sekiraqa, Gllamnik, Konushevci, Burica, Penuh, Penuhë, Godishnjak, Lluzhan, Shakovicë, Sallabajë, Majac, Zhegrovë. Lupç, Popovë, Tenezhdoll, Vranidoll, Dumnicë, Shtedim, Irovc, Livadicë, Dogana, Fabrika e armaturës, Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberion”, Elkos Grup, Fab.Ambalazh.Plastke.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të Kostt-it.
PEJA
Mirëmbajte të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje për investimet me kërkesë të kontraktorëve
1.
Me datë  04.12.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:
·        Dalja 10 kV Gremniku (520000011) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.
Arsyeja e shkyçjes: Shkyçje për shkak të investimeve nga kontraktori – ndërrim i TS-it sipas projektit Lot 11 Peja.
2.
Me datë  05.12.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:
·        Dalja 10 kV Gremniku (520000011)   prej orës  09:00-12:00 dhe nga ora  15:00-18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.
Arsyeja e shkyçjes: Shkyçje për shkak të investimeve nga kontraktori – ndërrim i TS-it sipas projektit Lot 11 Peja.
3.
Më datë  06.12.2016 në NS 110/10 kV Klina do të  shkyçet:
·        Dalja 10 kV Jashanica (52000003) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora15:00-18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica.
Arsyeja e shkyçjes: Shkyçje per shkak te investimeve nga kontraktori Ndrrimin e TS sipas projektit Lot 11 Peja.
GJAKOVA
Mirëmbajte  të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje për investimet me kërkesë të kontraktorëve
1.
Më datë  03.12.2016 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:
Dalja 10 kV Skivjan ( 80080009)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Osek Hyla (nje pjesë), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella  e Ulët, Novosella e Epërme, Janoshi, Biteshi.
 
Asyeja: Shkyqje per shkak te investimeve nga kontraktori – Demontim i rrjetit së tensionit të mesëm.
 
MITROVICA
Mirëmbajte të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
1.
Më datë 05.12.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
Dalja 10 kV Llausha (74000011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it – montimi i ndarësit linjor në shtyllën 10 kV.
2.
Më datë 03.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:
·        TS 10/0.4 kV Deliqet ( Kodi: 71075004005 – E cila furnizohet nga dalja 10 kV Bajri) prej orës 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bajrit.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it – Demontim i rrjetit te dyfishtë 0.4 kV.
·        TS 10/0.4 kV Kostanicet(Kodi:71075004007 – E cila furnizohet nga dalja 10 kV Bajri) prej orës 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagja te tuneli.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it – Demontim i rrjetit te dyfishtë 0.4 kV.
·        TS 10/0.4 kV Topanicet (71075004001 – e cila furnizohet nga dalja 10 kV Bajri) prej orës 10:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bajrit.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it- Demontim i rrjetit te dyfishtë 0.4 kV.
GJILANI
Mirëmbajte  të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
1.
Më datën 03.12.2015 në NS 35/10 kV Gjilani III do të shkyçet:
·        Dalja 10 kV Parkut Makinave(60062011) nga ora 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Bujanovcit: TS-440-Ukraincat.TS-22-Ideali-1, Rr. Bujanovcit: TS-427-Morava e Binqes, Rr. Xhorgj-Vashinkton: TS-23-28-Nentori, Xhorgj Vashiktoni: TS-21-Lepa Brena, rr. Abdullah Tahiri: TS-5-TMK-ja, Rr. Adem-jashari: TS-428-Kazerma, Rr: Abdullah Tahiri.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuar nga ekipet e KEDS-it – Punimi i lidhëseve të kabllove të tensionit të mesëm.
2.
Më datën 03.12.2016 në NS 35/10kV Rrafshina (Viti) do të shkyçet:
 
·        Dalja 10 kV Germova (61067003)  prej orës 10:00 deri në orën 15:30
 
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gërmovë, Germovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla, Vërban.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, shkaku i shkyçjes demontimi i përçueseve në L.P.e vjetër.
 
·        Dalja 10 kV Smira (Kodi: 61067006)  prej ores 10:30 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smirë Kulla, Smirë Depo.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS: Demontimi i L.P.Gërmoves shkaku i sigurisë duhet të ndalet dalja e Smirës.
3.
Më 07.12.2016   në  NS 110/10 kV Gjilan 5 do të shkyçet:
·        Dalja 10 kV J18 Spitali ( 63000018)  prej orës 11:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img