18.7 C
Pristina
Monday, June 24, 2024

Buy now

spot_img

Gazeta online “PrishtinaPress” shpall konkurs për gazetar/e terreni

Gazeta online PrishtinaPress është duke kërkuar staf prosional dhe te motivuar për punë.

Konkurs për gazetar/e terreni një (1) vend

Vendi i Punës: Prishtinë

Orari: 40 orë pune në javë (full time)

PERSHKRIMI

Kandidatët që aplikojnë për pozitën gazetar/e duhet të kenë të pakten 1 vit përvojë pune (dërgoni artikuj dhe referenca).

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Shkruan dhe redakton storje te ndryshme;

Përgatitë shkrime/artikuj, tema, dhe intervista

duke shfrytëzuar burime të sigurta informacioni;

Realizon storje, intervista, përcjell konferenca etj.

Kualifikimet:

⁃ Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë;

⁃ Përvojë pune një vjeçare si gazetar/e;

⁃ Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore të gjuhës shqipe;

⁃ Përparësi njohja e gjuhës angleze;

⁃ Të ketë aftësi të punojë në grup dhe nën presion;

Dokumentacioni dhe mënyra e aplikimit:

CV-në së bashku me dokumentacionin përcjellës mbi shkollimin (të dhënat tuaja, nr. personal, foto), përvojen e punës, Letër referencat, artikuj, tema apo intervista te realizuara nga ju (link artikujt). i dërgoni përmes e-mail te juaj në:

info@prishtinapress.net

Adresa: Rr. “Fazli Grajqevci” Prishtinë.

Tel: +383 46 701 702

www.prishtinapress.net

Konkursi mbetet i hapur deri më 20 nëntor 2023.

Vetëm kandidatet që përmbushin kriteret e kerkuara dhe potencial do të ftohen në intervistë!

Artikuj të ngjashëm

- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img